On the road

Efter att ha upptäckt LA satte vi oss i vanen och påbörjade vår resa mot en ny stat. 
 
 
 
Vägarna utanför LA var mång-filiga och väldigt trafikerade. Vi körde bland de torra bergen - en miljö väldigt olikt den jag är van med men ändå karaktäristisk för det jag tänker på när jag hör Kalifornien. 
 
 
 
(Observera det vita som är ett tåg med över hundra vagnar)
 
Efter ett tag hade vi kommit ut i öknen där det inte var mycket trafik eller mycket att kolla på (förutom de ofantligt långa tågen). Ungefär sex timmar tog det att köra från LA till Lake Havansu. I Lake Havansu skulle vi övernatta. Jag hade aldrig hört talas om denna stad och den var väldigt speciell och en stad jag (efter lite googlande - googla ni också!) kan tänka mig är väldigt spännande att resa till. 
 
 
 
Precis när solen gick ner hade vi kommit fram till Lake Havansu och även kört in i staten Arizona. När vi klev ur vanen slogs vi av en 40-gradig värme. Det var alldeles för varmt för att sätta upp tält så när natten kom rullade vi ut underlag, våra sovsäckar och låg under stjärnorna. När vi låg där såg jag ett stjärnfall och jag blev helt till mig för jag har aldrig sett ett sånt fint stjärnfall i mitt liv! Sedan somnade vi där under stjärnorna.