Några dagar i Göteborg

Nu går jag tillbaka till att skriva mina rubriker på svenska och lägga inläggen i "min dag"-kategorien istället för "american dream"-kategorin. 
 
I torsdags åkte jag och Carro från Enköping ner till Göteborg, för att stanna i några dagar. Tågresan tog fyra timmar och vi var framme vid lunchtid. Vi började med ett besök på Expresso House för att fylla på matförådet och koffeinförådet. 
 
 
Sedan tog vi oss till vårt hotell och checkade in. När vi hade "boat" in oss lite på hotellet begav vi oss ut på Avenyn. Vi gick upp till Nordstan och gick runt där i några timmar innan vi gick tillbaka till hotellet. Kvällen avslutades sedan med middag på Vapianos. 
 
 
 

fredagen vaknade vi upp relativt tidigt och begav oss ner till hotellfrukosten. Det var en riktigt bra frukost så vi kunde sedan gå upp till rummet nöjda. Förmiddagen spenderades på hotellet och i deras relaxavdelning. 
 
 
Vid ett-tiden var vi ute på gatan igen. Vi gick Vasagatan mot Haga. Vi tog en lunch i Haga och spenderade sedan lite tid i Inom Vallgraven. Vid fyra tiden kom Simon och gjorde oss sällskap och någon timme senare åkte vi för att hämta upp Philip. Det var ett äventyr kan jag lova! Efter många rundor var vi i alla fall tillbaka på Avenyn för att se Miriam Bryant uppträda. Efter konserten mötte vi upp Linnea och hennes kompisar. Vi drog till en bar för att äta lite middag och kolla på OS-finalen i fotboll. 
  
 

Sista dagen var vi så otroligt slitna. Vi tog oss i alla fall till frukosten och åt en massa gott. Sedan tillbaka upp till rummet för att vila lite, packa ihop och checka ut. Vädret var tyvärr inte det bästa men vi trotsade det duggandet regnet! Det blev en promenad till Slottsparken sedan mot Järntorget, över Haga (för att köpa deras berömda kanelbullar) och tillbaka till Avenyn. Vi tog det lite lugnt på hotellet innan det var dags att sätta sig på tåget tillbaka mot Enköping.
 
 
 
 
 
 
Och det var de dagarna. Jag hade det fruktansvärt bra nere i Göteborg och vill åka tillbaka väldigt snart igen! Håller dock tummarna för bättre väder nästa gång, men får tacka för alla fina vänner som lös upp tillvaron ändå ♥