Grand Canyon

Tidigt på morgonen packade vi ihop alla våra saker och satte oss i vanen. Fem timmar och några kiss-pauser senare var vi framme i Grand Canyon National Park. Grand Canyon National Park är ett stort naturreservat och som ni säkert redan har förstått så ligger ett av de sju naturiska underverken här - the Grand Canyon. 
 
Vi började med att packa ur vanen, sätta upp våra tält och äta lite lunch. Sedan var det dags att ta oss till the Grand Canyon. 
När vi var några meter ifrån den massiva underverket och allt fortfarande  gömde sig bakom träden höll vi för ögonen. Vi blev ledda fram till järnbariären och på tre öppnade vi alla ögonen. Först kändes allt väldigt overkligt. Det var så ofantligt stort och eftersom det är svårt att ta på det känns det nästan som man står och kollar på en enorm tavla. 
 
 
I Grand Canyon National Park finns det olika bussar som man kan åka gratis. Dessa bussar tar dig bland annat till olika utkiksplatser och även till Grand Canyon Village. Vi åkte till några olika utkiksplatser och även till det lilla village:et. 
 
 
När vi kom till en utkiksplats som heter Yaki Point blev det väldigt mulet och en och annan regndroppe droppade på oss, men det var okej (förutom att alla bilder blev lite dystra).