N E W

Förra veckan började som sagt många nya amerikanska serier gå på TV:n. Jag har kollat på några och tänkte tipsa er som letar efter nya serier att följa. 
 
 
Scream Queens 
Skräck/Komedi
Detta kan vara den mest omtalade serien för hösten. De har en hel hög med kändisar som skådespelar - Emma Roberts, Nick Jonas, Lea Michele osv. Första tanken efter serien är "Vad är detta?". Ingenting går att ta seriöst men skådespelarna gör ett otroligt bra jobb. De släppte dubbelavsnitt av serien och det var tur det, för efter första avsnittet tänkte man att detta är en flopp. Andra avsnittet fick en däremot att fundera lite. Scream Queens är minst sagt en speciell serie och därför känns det som man måste ge den en chans. 
 
 
Quantico
Drama
Denna serie kommer jag garanterat följa! Den leker med dina tankar och du vet inte riktigt vad som händer. Det är otroligt spännande! 
 
 
Blood and Oil
Drama
När man ser de fina pressbilderna för denna serie och snyggingen Chace Crawford vill man verkligen se denna serie. Serien är det inget fel på, skådespelarna gör ett bra jobb, den är bra inspelad osv. Men handlingen intresserar mig inte riktigt. Jag vill bara se hur det slutar, jag vill se när de är rika och lyckats, inte se de kämpa i tre säsonger. 
 
 
Limitless
Drama/Sci-Fi/Thriller
Är han på goda eller onda sidan? Jag vet inte och det är spännande! Att han blir så otroligt smart är också spännande. Denna serie bygger på en film med samma namn om man inte orkar följa serien men ändå vill ta del av historien.

Video from NYC

I lördags var alltså jag och Ruth i city. Vi hade en fantastiskt bra dag och hann med väldigt mycket. 
Vi tog tåget till Grand Central Terminal, tunnelbanan till China Town, brunch på Two Hands, promenad till Soho, shopping på Broadway, promenad genom Little Italy, tidig middag i Nolita (NOrth of Little ITAly), promenad på New Yorks gator, Brooklyn Bridge och så avslutade vi i Brooklyn Heights innan vi tog oss hem igen. 
 
Det är en mobil-video så kvalitén är inte den bästa men här får ni en bättre bild över hur min dag var. N J U T

Two Hands

I China Town på Manhattan finns det en resturang som heter Two Hands. Denna resturang har blivit väldigt populär bland bloggarna (märktes till och med när vi var där!). Därför bestämde sig jag och Ruth att vi skulle unna oss en brunch där i lördags. Stället är fanstiskt inrett och väldigt instagram-vänligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
När man ser deras meny vill man ha ALLT. Juicerna, smoothierna, mackorna - ja allt helt enkelt! Maten som serveras är verkligen mat i min smak. Denan gång tog jag en avo toast, fruktsallad, chiapudding med bär och gronla.