Autumn

 
 
Jag har aldrig varit ett fan av hösten. För mig har hösten inneburit mörker, kyla, dåligt väder, tungt arbete och inget riktigt roligt att se fram emot. Nu är det helt annorlunda. Idag blev jag överraskad med 22 graders värme, sol och massa färgglada löv. Dessvärre börjar de fina löven försvinna och det kalla vädret komma. Men det är först nu som jag förstår att höst faktiskt kan vara en persons favoritårstid. Hösten här är helt fantastisk och jag kan inte minnas en höst jag mådde så här bra! 
 
På bilden ovan kan ni skymta mina nya skor som jag köpte i förrgår. Jag tyckte det var dags att inskaffa ett par lite finare skor eftersom jag ständigt går runt i sneakers/träningsskor. Därför tog jag bilen till ett G I G A N T I S K T mall på min lediga tid. Jag fick hålla hårt i plånboken och är faktiskt imponerad över att jag inte spenderade mer än vad jag gjorde. 
 
Förutom skoshopping, skola, skype-samtal och jobb har inget intressant hänt denna vecka. I morgon börjar halloween helgen och det ska bli spännande. Jag har fortfarande inga direkta planer så det blir nog ganska spontant. 
 

Saturday in the city

I lördags tog jag och Emma tåget in till city. 
 
Vi började med att gå till West Village. Där besökte vi affären Sockerbiten. De säljer alltså svenskt lösviktsgodis och andra svenska produkter. 
 
 
 
Vi gick sedan runt i West Village. Hit kommer jag ta med mig kameran en dag, bland annat för att fota de otroligt charmiga husen. Vi gick sedan upp på the High Line. The High Line är en 2,3 km lång park som ligger upphöjd bland husen. Tidigare var det en tågräls som gick här men nu är det alltså omgjort till en park. 
 
 
 
Efter en lunch i Chelsea gick vi upp till Times Square. Vi gick mest runt, det finns ju så otroligt mycket att kolla på där. Jag klarar inte av att shoppa på Times Square men några småsaker fick jag med mig hem. Jag lyckades även tappa bort Emma inne på M&M World. 
 
 
 
Innan vi åkte hem köpte vi med oss cupcakes från the Magnolia Bakery. 
 
 
Mobilen fick stå för bilderna denna gång men det är snart dags för kamerna att följa med in till city igen.
 

Week 11

Denna vecka har sprungit i väg och det har redan hunnit blivit söndag. 
 
Just nu sitter jag och mumsar på en red velvet cupcake från the Magnolia Bakery (Ni vet bageriet där Carri från Sex and the City köper sina cupcakes?) och andas ut lite. Veckan har varit en berg och dalbana men som alltid bjöd den på några guldkorn.
 
På måndagskvällen hämtade jag Emma och vi åt middag och sedan froyo. 
Efter tisdagens jobb träffade jag Emma och hennes kompis på en kaffe innan jag mötte upp P. 
Både onsdag och torsdag jobbade jag kväll.
 
Torsdagen var kämpig. Att jobba med barn är kämpigt ibland. Det finns stunder då det inte hjälper att man har mycket erfarenheter av att ta hand om barn. För det finns stunder då man inte orkar hålla sig samman, vara lugn och försöka prata sansat med barnet när barnet står och skriker en i ansiktet med tårar som sprutar. Ni som vet, ni vet. 
 
Men ännu en gång var det bevisat att man kan gå och lägga sig, sova, vakna upp och starta om. För fredagen var en jättebra dag! Jag började dagen med att åka till köpcentret. The Westchester Mall är ett av mina favoriter. Massa märkeskläder, fantastiska inredningsbutiker och så mycket mer. Det är en atmosfär i min smak, här skulle jag kunna gå runt i timmar och återigen timmar.  Jag fick med mig en kasse från Victoria's secret och en kall kaffe från Starbucks. 
När jag kom hem hann jag Facetimea med familjen lite innan jag jobbade. Min värdmamma gav mig helg två timmar tidigt och denna tid utnyttjade genom att catcha up i Grey's Anatomy - min hjärteserie. På kvällen blev det middag på Applebee's med Emma och ett kvällsbesök på Starbucks.