Mösspåtagningen

Det blev inga bilder tagna med min kamera under torsdagen. Men det fixade Elin. Hon tog flera fina bilder och under kvällen hade vi våran "master photographer" som sprang runt. Han var väl kanske lite för onykter för att ta skarpa bilder dock... Så av 800 bilder har jag valt ut några fina.
 
En fin bild jag tog på min fina klass 
 
August, Sanna, Elin och jag. Eller som man också kan säga: klassens billigaste fylla, klassens hypokondriker, klassens handstil och klassens utbrott
 
Vänstra bilden: härliga klasskamrater. Högra bilden: Marcus, Oliver aka klassens taktkänsla, Oliver aka klassens porrigaste morsa och lilla jag
 

Elin, Elin aka klassens temperatur, Jesper aka klassens kapten, jag och Oliver

 
"Här Moa! Ta mina solglasögon och så ser ni två jättecoola ut" 


Vänstra bilden: Johan, Simon, Sebbe och Linnea. Högra bilden: August, min mössa(??) och Maria 

Soffhäng - Albin, Oliver, Simon, jag och Lukas  

I korthet

Senaste tiden i korthet:
Onsdagen hade jag ca 15 minuter lektion. Efter det tog jag min hög på 10 böcker och gick till biblioteket och lämnade in dem. Allt är slut, det finns ingenting kvar nu.
Firade på kvällen genom att möta upp Louise och äta middag med henne. 
Torsdagen var det mösspåtagning. Fullt ös medvetslös! Vi började med att träffa klassen i skolan. Sedan hade alla treor en gemensam mösspåtagningscermoni. På kvällen hade klassen middag och fest tillsammans innan vi drog ut på krogen. 
På fredagen aggerade jag taxi i två timmar. Sanna kom hem till mig på eftermiddagen och jag gjorde pannkakor till henne och fixade hennes naglar inför balen. 

Nu ska jag snart dra iväg igen. Idag är det studentbal. Jag ska inte gå men jag ska se till att mina kompisar får en kanon-dag och många fina bilder (även fast regnet öser ner...)
Bjuder på en bild på klassen så länge. Fler bilder kommer senare!

Studentkort

 
 
Bild, färg och form ligger mig varmt om hjärtat. Nu när jag ska ta studenten tyckte jag därför det var viktigt med riktiga inbjudningskort. Enkla men personliga kort där all information fanns. 
 
Jag tog hjälp av en jätteduktig tjej i stan för att trycka upp korten i riktig kvalité. Sen tycker jag det är roligt med färgglada kuvert för de sticker ut bland högen med post.