Ingen vila

Från vår rabatt innan de blev midsommarkransar 

 Det blev en stressig morgon när jag trodde att jag skulle få vara ledig idag men det senare visa sig att jag inte var det.
Men det gjorde inget. Jag hade en lugn och mysig dag på jobbet. 

Motsatsen till helgen som tog på krafterna. I lördags jobbade jag till halv åtta på kvällen och när jag slutade var jag riktigt sliten. Jesper och Rasmus tyckte att jag skulle kolla på fotbollen med dem. Tyvärr var jag ett riktigt dåligt sällskap men lite kvalitetstid fick vi innan jag somnade som en prinsessa.  

När vi vaknade skulle de promt ha pasta carbonara... Sagt och gjort. Därefter traskade jag till jobbet för att jobba min allra första söndag. Jobbade återigen lika sent och somnade tidigt den kvällen. 

Imorgon är jag faktiskt ledig och då ska jag ladda upp. Resten av veckan ska bjuda på en värmebölja men den kommer jag tyvärr inte få njuta av då jag ska jobba onsdag till söndag. Äsch, vila kan man göra någon annan gång! 

En bra mat-dag

Mellan allt jobb fick jag ledigt idag. Det var kämpigt att ta sig upp ur sängen... Men när jag väl hade tagit mig upp fick jag ett starkt behov av att städa. Sedan kastade jag mig till bussen för att luncha med Louise. Vi hann även med en promenad vid hamnen, ett besök på H&M och en fika. När jag kom hem och hade vilat på soffan ett tag så bjöd min syster på dunder god middag. Nu har jag städat lite mer och ska krypa till korgs. 
 
Denna helg blir det ingen vila, jag ska jobba. Därför är det lika bra att få sin skönhetssömn nu medan jag kan.
 
 
Ceasarsallad, kycklingburgare

Sommar-fräsh

 

Jag vet att de flesta läser min blogg i mobilen men nu har dator-versionen fått en ny design. Jag tyckte det var dags nu! Jag kommer antagligen pilla lite till med den innan jag känner mig nöjd men såhär ser den ut just nu :)