Veckan

Veckan lite kort:
Onsdagen var jag hemma hela dagen pga att jag mådde dåligt, tog mig dock till träningen eftersom att jag kände att jag behövde lite ny energi.
Torsdagen höll jag tal inför min klass och ja... Var nervös innan, under och efter talet men nu är det gjort och jag kan (försöka) släppa det. På kvällen var jag och Carro på relax-kväll. Vi simmade i mörker upplyst av ljus och hade lite nödvändigt girl-talk. 
Fredagen hade jag egentligen bara en lektion men jag åkte till skolan innan lunch och stannade till fyra, frågan är: varför? När jag kom hem var jag trött så jag vilade. Sedan kom min hjälte och typ gjorde middag och kollade på film med mig.
 
Idag då. Ville inte direkt gå upp utan mycket hellre ligga kvar i sängen, mysa och kolla på snön som föll utanför fönstret. Men icke. Jag skulle tampas med mina busfrön. Jag gillar verkligen utmaningarna jag får på det stället och trivs bra bland barnen. Efter jobbet mötte jag upp Oliver, Elin och August för en lunch på stan. Efteråt drog vi och kolla på en innebandymatch (Enköping IBK - Bålsta FBC). Ikväll blir en lugn kväll för min del.
 
Walkin' in the snooow

Dubbelhak-kompisar

Dagen idag var väldigt bra. Alla lektioner på förmiddagen var inställda. Jag han därför inte bara plugga någon timme utan även roa mig. Jesper kom förbi och vi åt bullar och spelade xBox bland annat. Åkte sedan in till skolan, åt lunch, hade svenska (även fast vi hellre spenderade den lektionen till att kolla på kläder, prata om balen och studentkryssningen (parantes i paratesen, jag kommer inte gå på balen så vill ni boka fotograf vet ni vart jag finns ;))) och sist på dagen var det fysik. Hela kvällen har jag legat som en död fisk(?), det har blivit alldeles för mycket just nu och jag vet inte vart jag ska ta vägen...
 
 
För nästan tre år sedan satt vi i klassrummet. En ny skola, en ny klass och ett första projekt som klass hade vi fått presenterat för oss. Det är första gången jag kommer ihåg att jag prata med dig. Ett år senare var vi rutinerade buss-kompisar och var påväg till bussen tillsammans. På något sätt får vi reda på att han har bott ungefär 2km ifrån mig. Då faller alla bitarna på plats. Vi kände varandra när vi var små. Ibland måste det ju bara vara menat att hitta tillbaka till vissa personer.  
 
 

Bullmamma

Och så har ännu en helg passerat. Tiden går snabbt nu! 18 dagar till sportlov, 22 dagar till studentkryssning, 63 dagar till påsklov, 124 dagar kvar till balen (kanske dags att bestämma sig om man ska gå snart..?) och 130 dagar kvar till studenten!
 
Igår, lördags, var jag äntligen tillbaka bland småbarnens bus och envisheter. Har inte träffat dom sen innan sommarlovet förra året eftersom jag inte jobbade förra terminen. Det var mycket testning av gränser från barnens sida men det gick bra ändå. När jag kom hem var det bullbak som gällde. 
 
Idag sov jag bort halva dagen. Är fortfarande förkyld så jag tror min kropp behövde lite återhämtningstid. Resten av tiden har jag försökt hitta en bra studentklänning, plugga och bara ta det lugnt. 
 
 
Ser ni att min kamera har åkt fram? Hoppas det håller i sig så bloggen håller sig levande