Lugn torsdag

Slutade skolan för ungefär en timme sedan, alltså 12.30. Dagen idag har varit väldigt lugn. En tredjedel av klassen hade innebandy-tunering, en annan tredjedel var ja... bakis? och så var det den tredjedelen som jag ingick i som kämpade i skolan. 
 
Igår var det hundra dagar kvar till studenten och det skulle såklart firas. Blev en lugn kväll för mig men jag uppskattade att klassen samlades för att fira.
 
Fler bilder kommer

Get up, Dress up and Never give up

Idag var en sån där dag när man bara vill dra täcket över huvudet och glömma att man lever.
Men oj, vad stolt jag är över mig själv! Jag tog mig upp, gjorde mig i ordning och gick med rak rygg och huvdet högt till skolan. Jag ska inte må dåligt idag, jag ska le och ha kul. Tack ni fina själar som sa hur fin jag var idag eller fick mig att skratta, om ni bara visste hur mycket jag behövde höra det.
 
Jag önskar er med krossade hjärtan, krossade drömmar, krossade självförtroenden eller något annat krossat, en massa styrka. Jag vet att ni kämpar. Ge inte upp.
 
 
 
 
 
 

Slutet på lovet

Jag slängde inte ett inlägg på torsdagen. Resten av dagen slappade jag mest, kollade på lite serier och åt upp mig. När jag vid elva tiden på kvällen tänkte gå och lägga mig skrev Niclas. Han bad på sina barna knän om skjuts till Max för att han var hungrig. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så hämtade jag upp honom och Thompa och hängde med dom några timmar. Jag var inte hemma fören efter tre, så idéen om att gå lägga sig tidigt funkade inte...
 
 
På fredagen gick jag upp och gjorde pannkakor med nutella och hallon<3 Tog det lugnt hemma och åkte sedan till stan. Mötte upp en kompis och redde ut lite saker innan ja mötte upp mina girls. Mina högstadie-tjejer. Vi möttes upp på Thai-restaurangen som vi alltid åt på förr. Riktigt mysigt! När vi sedan splittrades åkte jag och Carro till Donken. Där blev vi sittandes till midnatt och pratade. Oj vad jag behövde det! 
 
 
Lördagen spenderade jag hemma under en filt. Mestadels kollade jag serier; suites, pretty little liars, hart of dixie och the carrie diaries. Fick sovsällskap och vaknade av solen som tittade in genom fönstret. 
Vid lunch kom min familj hem efter fyra dagars skidresa och dagen har bara rullat iväg... 
Jag är inte riktigt reda att gå tillbaka till skolan imorgon, men skolan väntar inte på att jag ska bli redo så det är bara att ta tag i det. På onsdag är det 100 dagar kvar till studenten vilket känns väldigt härligt!