Hike

Idag drog jag och Ruth ut på en hike. När vi hade parkerat bilen och stod framför den stora kartan kommer det fram en man, han säger "Ni ser ut att vara nya här, hur länge vill ni gå runt? En timme?" Han föreslår sedan att vi skulle gå vägen runt sjön och säger att det skulle ta ungefär en timme.

Vi började att gå runt sjön. Det var jättekul att se massa sköldpaddor simma runt i sjön och att få njuta av naturen.
Två och en halv timme senare hade vi gått en lite längre stäcka än mannen föreslagit för oss. 
 
 
Förutom skölpaddorna mötte vi på grodor (stora, usch), chipmunks (jordekorrar), falkar och så vidare. Det var så skönt att få vara ute och röra på sig trots att det var nästan 30 grader varmt. 
 
 
 
 
 
Efter en timme stannade vi för att ta en bar och lite dricka. Sedan fortsatte vi. 
 
 
Efter ytterliggare en halvtimme hittade vi en mysig stenmur precis vid ett vattenfall. Där slog vi oss ner och åt frukt. Blåbär, jordgubbar, mango och kiwi. 
 

 
 
Väl hemma igen har jag tagit det lugnt. En väldigt skön dag måste jag säga. Nu är jag förberedd för en späckad vecka!

Saturday

Morgonen var lite seg men efter att ha tagit en dusch, ätit en frukost och gjort planer för dagen var jag redo! 

Jag hämtade upp Ruth och sedan Sophie. Vi åkte till Jefferson Valley Mall (ett köpcentrum) som låg ungefär 20 minuter norr om min stad. Jag fick med mig lite smått och gott hem. 
Därefter åkte vi tillbaka hem för att ta något svalkande på Starbucks. Sedan lämnade vi av Sophie och åkte hem till mig. Och nu på kvällen har jag och Ruth varit på Target och A&P Fresh och köpt nödvändigheter. Jag och Ruth har också insett att det kommer bli ett tufft år på choklad-fronten. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt att hitta bra choklad till ett lämpligt pris, vart är min marabou!?  

Alla dessa notes värmer mitt hjärta ♥️ 

Chess lesson

Sitter just nu på en stol och försöker hålla mig vaken. Egentligen är jag såååå trött och skulle kunna somna på direkten. Men jag är ensam hemma med barnen, de sover dock, men vill inte somna ifall något skulle hända. 

Eftersom det inte var något camp idag jobbade jag från 8am-3.30pm. Under den tiden hann vi bland annat rita, leka, äta lunch och åka på schack-lektion.


När jag kom hem fick jag några timmar ledigt så då hann jag skypa med familjen och möta upp Ruth. Ruth och jag åkte till Dunkin' Donuts. Jag fick i mig så mycket socker att jag inte ens kommer klara av att ens titta på en kaka resten av veckan! Jag är inte petig, men denna milkshake var för söt för mig.