Godmorgon

Idag är det valborg och jag har mycket att hinna med. 
Jag ska hinna fixa en massa saker för ikväll och även åka med mamma in till stan och göra lite ärenden. 
Jag lämnar er därför med bilder från min frukost som jag njöt av. Jag hade köpt årets första jordgubbar och bläddrade igenom H&M katalogen som kom hem i brevlådan igår. Föll direkt för en jumpsuite, som just nu står högst upp på önskelistan. 
 
 
 

You got one life to love what you do

 
She said, "Is this the life you've been dreaming of
Spending half the day away from the things you love?
It's not too late to do something new."

She said, "It's hard enough trying to live your life.
But not following your dreams made you dead inside.
If you don't love what you do."

She said, "Open your mind, take a look within.
Are you happy with the world that you're living in?
If not, you gotta change what you do."

She said, "And lately I don't see you smiling lot.
Are you happy here with me and the things we've got?
If you can't say that it's true."

 
I dag när jag och min bästis satt ute i den härliga solen och pratade insåg jag något riktigt sorligt. Vi spenderar alldeles för mycket tid med sånt vi egentligen inte bryr oss om. Personer vi egentligen inte vill vara med och saker vi inte brinner för.
 
Just nu går vi bara och väntar. Väntar på ögonblicket där vi ska kunna förändra allt. Ögonblicket där vi kan bryta oss loss, ta vårt pick och pack och bara lämna allt utan att behöva säga hejdå. 
Just nu känns studenten som det ögonblicket. Vi håller ut, låter allt vara som det är, säger inte emot, bara accepterar allt.
 
Men varför kan vi inte låta en ny dag vara det ögonblicket? Ögonblicket då vi blir den personen vi vill vara, göra det vi vill göra och umgås med de vi vill vara med? Varje dag är en chans att göra förändring, varje dag är en chans att leva vårat liv. 

Geocaching

När jag vaknade i lördags ville jag inte gå upp ur sängen. Det var en sån där jobbig dag när man bara vill dra täcker över huvudet och somna om. Men det gjorde jag inte, jag släpade mig ur sängen och tog på mig riktiga utekläder. Förmiddagen spenderades nämligen i skogen med mina änglar. När vi var ute i skogen går en liten tjej och håller mig i handen, helt plötsligt stannar hon, kollar upp på mig och säger "Moa du är bäst".  De där barnen får mig att gå upp ur sängen och ger mig alltid ett leende på läpparna.
 
Jag lär mig alltid något nytt när jag är med den här barngruppen. Denna dag lärde jag mig vad geocaching är och jag rekomenderar alla som vill ha en anledning att gå utanför därren att prova på detta. Det var riktigt svårt att hitta denna geocatch, jag hade garanterat inte hittat den om de andra ledarna inte hade varit där tidigare och letat fram den. Detta är alltså inte bara skattjakt för barn utan för vem som helst som vill upptäcka sin omgivning