16.27

Klockan är snart halv fem och jag är så trött
Jag har varit det hela dagen men har ändå kunnat göra lite nytta
Ska ta mig en liten nap (för sånt älskar vi studenter) och sedan plugga
 
Min modell står för dagens bild

Vardag och projekt

Idag blev allt lite verkligare. Man är så djur nedgrävd i dagsrutiner och tänker inte på att detta snart inte är min vardag längre. Det är fyra veckor kvar på denna termin och sedan återstår en ynka termin till. Vad händer sen?
 
Förhoppningsvis får jag lite inspiration imorgon för då bär det nämligen av till SACO-mässan (stor mässa i stockholm för studenter där de pratas om utbildningar och andra altenativ på saker man kan göra efter studenten). 
 
 
Denna vecka känns faktiskt rätt lugn. Jag gjorde klart veckans inlämningar idag så det känns skönt att kunna koppla bort det ett litet tag och fokusera på de ämnen jag känner behöver lite mer tid. 
Idag efter skolan stannade jag även med Otto, Douglas och Marcus. Vi håller på att starta ett projekt och det kan bli riktigt bra! När jag kan berätta mer om det återstår att se :)

Vecka 47

Ett inlägg om vad som har hänt i mitt liv denna vecka sitter ju på sin plats

Skolan har varit tråkig, inget speciellt som har hänt. Är glad för att jag har mina knasar som gör dagarna bättre! Skolveckan gick förväntansvärt snabbt och bjöd på förvånadsvärt lite sömn.

Lördagen var så bra! Jag och Carro satte oss på pendeln till Stockholm för att gå på fotomässan på dagen. Massa inspiration och massa saker att lägga till på önskelistan. 


När vi kom hem blev det en snabb middag och fixa sig. Sedan åkte vi hem till Oliver och föra lite med grabbarna. Några drog på en fest och resten ut på krogen. Jag mötte en massa härligt folk på krogen och hade en väldigt bra kväll!