Veckan

Det märks att man har gått i skolan i tio år nu. Man är trött på skolan och söker desperat efter nya utmaningar och äventyr.
 
I alla fall jag. 
 
Skola hela denna vecka som vanligt. Två prov hann lärarna också att klämma in. Två dansträningar har jag även genomfört. Va och kollade på en konsert och en annan dag plaska jag med mina kompisar i badhuset. Men bäst på denna vecka var det underbara vädret.
 
Igår blev det en systerkväll. Vi gjorde middag, kollade på film (The First Time - eftersom vi har en crush på Dylan O'Brien) och åt glass. Vi provade Ben och Jerrys nya glass och lite besviken måste jag säga att jag tycker bättre om deras gräddglasser. 
 
 

Earth Hour

Släcker ni ikväll mellan 20.30 och 21.30?
 
Under denna termin har personer från mitt program jobbat med saker som rör Earth Hour. Detta fick mig att förstå mer. Jag har alltid trott att Earth Hour var en energisparkanpanj, vilket det egentligen inte är. Earth Hour är något som genomförs för att uppmärksamma makthavare att de borde ta ställning till miljöfrågor. I år handlar det om de 4 B:na. Bilen, Biffen, Bostaden och Börsen. De största miljöbovarna. 
 
Att slå två flygor i en smäll att spara på sin egen energi och få andra att tänka på vår framtid är väl hur grym som helst?
 
Här har ni fyra korta videor som personer på mitt program har gjort
  
 
Mitt program har även vart inblandande i ett stort event som arrengeras ikväll i Enköping. Får se om jag tar mig dit eller hur jag spenderar kvällen :)

Senaste dagarna

Söndagen blev inte riktigt som planerat. Jag hade vart taggad för den dagen i veckor, och vi alla har väl lärt oss att man inte ska se fram emot saker för det slutar aldrig bra...
Vi skulle ta oss till Stockholm och shoppa.
Tåget blev inställt så vi fick vänta på en buss i en timme och sedan åka buss i en timme och tjugo minuter... Inte precis så jag ville spendera dagen...
 
Väl i Stockholm åt vi en god lunch och fick lite (alldeles för lite) shopping gjord
 
 
Måndagen i går var som vilken måndag som helst. Skola, efter skolan gick jag hem till Lovisa och hjälpte henne med matten och på kvällen hade jag träning.
Nu sitter jag på fotolektionen och har ett svenskaprov och en konstruktion lektion kvar innan jag får sluta.
Efter skolan ska jag och Carro till badhuset med boysen och simma. Och i kväll ska jag på Giget. Mycket att hinna med, alldeles för lite tid!