Köttbullar

Ligger i min säng och känner mig alldeles slut. Troligen delvis på grund av att jag gick upp tidigt i morse och delvis på att jag har gjort en massa idag (lite trött på grund ut av värmen också).

Idag åkte jag med Gustav, Beth och Keira till Västerås. Där var vi en timme på Arosfortet - som nu tydligen heter Prison Island. Vi shoppade även lite och åt middag. Är man Britt och kommer över till Sverige så är ett besök på Ikea och en tallrik köttbullar ett måste! 
På kvällen var vi ute och åkte lite, en sväng förbi Bresand och hem till Gustav för att sedan säga adjö till Beth och Keira. 


Besök från England

Igår fick jag trevligt besök av Gustav, Adam, Beth och Keira. 
Beth och Keira var i Sverige för två år sedan på utbytet vi hade i skolan med en engelsk skola. Så det var väldigt kul att träffa dem igen.
 
De kom på eftermiddagen, badade i någon timme, vi åt middag tillsammans, spela kubb och sedan tog vi oss till sjön och fiska. Vi fick ungefär sex fiskar så det var kul och inte en mygga var det. Däremot var det massor med eldmyror (Gustav sa att de hette så men jag tvivlar) på bryggan men vi hade det mysigt ändå
 


Home again

För några timmar sedan kom vi hem igen
Vi har kommit hem till alla bekvämligheter men tyvärr lämnat fina Öland
Har många fina bilder från Öland, vi får se om de kommer upp på bloggen eller om jag hinner glömma bort dem...
 
Denna vecka har bara varit en lugn vecka. Det har varit så varmt på dagarna att vi inte har haft någon ork till något annat än sola, bada och äta vattenmelon. På kvällarna var enda tiden på dygnet vi faktiskt hade ork att göra något. Vanligtvis spenderades kvällarna på stranden i solnedgången.