Glädje

Ni vet när man springer på någon och bara planerar något spontant och bli aå taggad? Spontat är ju bäst! Ja i lördags var jag i Västerås och shoppade lite och sprang på Oliver och Elin. Vi planerade spontat att vi skulle äta middag hos Elin på kvällen så det gjorde vi och drog sedan ut på krogen.


Hela söndagen var rätt slö. På kvällen fick jag glädje-energi. Allt kändes så bra att jag danade runt lite, haha. Ikväll drar även träningarna ikväll. Är väldigt nervös eftersom jag har blivit uppflyttad och dansar med en ny grupp. Men det ska nog bli bra :)


En bild från min dansskolan instagram, stämmer så bra!

Skolrutiner

Har gått två hela dagar i skolan nu och det är lite blandade känslor. Konstigt att ha rutiner men inte kommit in i dem än, jobbigt att ta sig i kragen och plugga, roligt att prata med folk man inte har pratat med på länge. Ja ni vet de här vanliga skol-känslorna. 

Har egentligen inget roligt att berätta. Jag försöker helt enkelt bara anpassa mig till vardagsrutinerna och komma in dem.


Mellanmål efter skolan. Te, mammas hembakade bröd och vattenmelon.

Studentåret - bring it on

Nu går jag officiellt i trean. Detta är alltså studentåret. Är faktisk taggad, nu är det bara att köra! Hela vägen in i kaklet!

Kommer nog bli tufft ibland men det kommer nog vägas upp med roliga studer. 

Vi hade skola i 17 minuter idag. Kan kännas lite ovärt men ändå skönt att bara då en lugn dag och några frågor besvarade. 
Efter skolan gick jag med Felix och Niclas och åt lite lunch på stan. Vi hängde en liten stund innan jag åkte hem och gick ut på en promenad med hundarna. 

Haha förlåt för att jag publicera denna men ni är ju bara för sköna!