Bra dag

Idag har faktiskt varit en väldigt bra dag. Började dagen med fotolektionen och blev välkomnad till lektionen på minst sagt ett annorlunda sätt. Fortsatte med ett svenskaprov som jag tror gick bra. Sen hade vi lunch. Hade ett samtalsämne med bästi som jag kanske inte riktigt har tänkt på men kanske borde tänka på. Men man har ju redan så mycket tankar i huvudet.  
Efter lunch hade jag CAD och sedan design. En kreativ eftermiddag.

Efter skolan fixade jag lite ärenden på stan och åkte sedan hem. Åt, kolla några avsnitt, gick ut och rörde på mig osv

Mysigt väder att vara ute och röra på sig i. Rapsen börjar blomma så förhoppningsvis blir det foto i helgen.

Work hard

Gårdagen var lång, vilket resulterade i en trött Moa.
Började med att jobba hela förmiddagen. Sprang sedan iväg och köpte mat till mig och mina "kollegor". Sen snabbt ner till mässan. Va på mässan till fyra, sen plockade vi ner allt, körde och lämna det vi hade lånat och sedan hem. Resten av kvällen spenderades med god middag och bara slappa. 
 
Denna mässa har gått så himla bra. Vi fick bra respons från folk och de nära och kära som har sett oss slita i ett år för detta visade verkligen deras stöd och det var så skönt. Om en månad kommer allt vara över och även fast det kommer vara skönt att få vila från allt och slippa ha tankarna snurrande i huvudet kommer jag sakna detta sen. 
 
Idag vaknade jag kl. 7 och kunde verkligen inte somna om. Gick upp och gjorde pannkakor till frukost och nu ska jag spendera resten av dagen med att plugga. Har missat en hel del i skolan denna vecka så måste ta igen det.
 
 

Företagsmässan

Kom hem för kanske en halvtimme sedan och är väldigt trött nu

Vi kom till företagsmässan kl. 9. Det började kl. 10 för VIP gäster och kl. 12 för allmänheten. Sedan bodde vi i vår monter fram till kl. 17.

Under vårt UF år har vi stött på många problem, utmaningar och framförallt fått jobba hårt, inte bara för företaget utan även på oss själva. Det har varit mycket arbete och det har varit tufft. 
Därför betyder det här priset otroligt mycket för oss. Vi fick ta emot priset för bästa sociala projekt. Vi kunde inte vara gladare! Nu ska vi satsa hårt de sista tre veckorna och samla in pengar för typ 1 diabetes drabbade barn och ungdomar!I vår monter. Tack för de fina blommorna ♥️