Bra start på helgen

Och så var jag tillbaka på bloggen för att slänga in ett inlägg.
Igår var en lång dag i skolan. Fick stå ut med matte och fysik på förmiddagen och engelska och kemi på eftermiddagen. Måste medge att jag har bästa kemiläraren, igår på kemin fick vi till och med göra glass!
Efter skolan var jag med Elin, Oliver, Jesper och Rasmus. Det är så jäkla skönt att ha vänner som man endast har kul med, det finns inget drama, inga problem! 
Vi åt middag ute, kollade på hockey och vi avslutade kvällen med att bara ligga i en hög och prata och skratta ♥
 
Idag var det tufft att sätta väckaklockan men det gjorde jag! Gick upp tidigt och åkte sedan för att jobba. Alldeles för gulliga ungar man har att ta hand om. Det jag möts av är en tjej som springer fram till mig, kramar mig och säger "Du är min favorit!". 
Efter det så åkte jag med Carro hem och fick träffa bebis (kallar hennes kattunge (Lotus) för det). Och ja, det var kärlek vid första ögonkastet! Vi gick sedan hem till Krisse vilket var otroligt kul eftersom jag inte har varit hemma hos henne på kanske fem år! Vi satt i hennes kök och pratade bort några timmar. 
Resten av kvällen hade jag tänkt att bara ta det lugnt, vilket också är skönt :)

★★★★★

Igår hade jag en sån där dag när hela livet känns tufft. Man är tyst, bygger murar, drar sig undan och frågar någon ja då är man bara trött och vill vara själv.
Var i skolan på förmiddagen men sedan åkte jag hem. Åt lunch och blev tröstad av Ben och Jerry, killarna i mitt liv (och alla andra tonåringar/glassälskare)
Senare på eftermiddagen åkte jag tillbaka till stan, mötte upp Sanna, Lovisa och Ebba och vi drog till Västerås
Och den kvällen såg jag världens bästa film, detta säger jag inte endast för att jag är helt galen i One Direction! Filmen så sjukt bra, rolig (som in i h*lvete!!), underbar musik (dock inte bättre än live) och snyggaste killarna i världen. Skrattade mig igenom hela filmen, sjöng med i varenda låt och dregglade lite. 

 
Fem stjärnor av fem möjliga!
Detta är en film som passar alla och inte bara oss galna fans, så har ni möjligheten tycker jag ni ska kolla denna otroliga film!

Innovation Camp

I tisdags var jag alltså med i Innovation Camp som jag skrev om tidigare
Tänkte berätta lite kortfattat om den dagen eftersom den var väldigt speciell

Vaknade 05:05, åkte hemifrån 05:45, 06:10 gick bussen till Uppsala och 07:00 gick bussen som skulle ta oss till Microsofts huvudkontor
Tyvärr har jag inga roliga bilder att visa upp från denna dag eftersom jag jobbade intensivt hela dagen. Även fast vi fick 12 timmar på oss i tävlingen kändes det som det var alldeles för lite tid!
Jag har lärt mig en massa och jag vet att detta är saker jag kommer ha användning för i framtiden

Så vad gjorde vi på Innovation Camp?
Det började med att vi kom dit, fick lyssna på två korta föreläsningar. Först en om dagen, vad som skulle hända och annan viktig information. Den andra föreläsningen handlade om Microsoft och deras problem vi skulle lösa. Detta problem var ett riktigt problem som Microsoft har och de ville ha nytänkande personer som kunde hjälpa dem att lösa detta. 

Vad tänker ni om jag säger surfplatta? Tänker ni iPad? Det gjorde jag, men inte nu längre. Efter att ha jobbat med marknadsföring för deras surfplattor i 12 timmar tänker jag även på Microsofts SurFace (och andra surfplattor)
 
 
Denna är riktigt cool. Och helt ärligt, den är bättre än en iPad! Även fast den surplattan som finns hemma hos mig är en iPad så skulle jag verkligen vilja ha en sån här! 
Problemet Microsoft hade som vi fick kämpa med var nämligen att Apple har övertaget på marknaden för surplattor. I 12 timmar jobbade 11 olika grupper med unga företagare med detta problem. 
Första halvtimmen jag spenderade med min grupp trodde jag att det var kört, jag trodde att jag hade hamnat i en grupp med endast blondina tjejer. Men det visade sig att dessa tjejer var hur sköna som helst och att vi hade en jättebra dag tillsammans.
Det fanns även coasher där för att hjälpa oss och se till så att vi kunde utveckas och lära oss en massa. Det fanns en coash som lärde mig otroligt bra saker och jag verkligen kommer ha anvädning för i skolan och när jag startar mitt eget (uf)företag
Dock fick vi inte förstapriset med oss hem men otroliga erfarenheter och minnen. 
 
Eftersom det var kameror, filmkameror och annat folk som dokumenterade allt vi gjorde ska jag försöka kolla om de har gjort någon video, lagt upp bilder eller om vi finns med i någon tidning så jag kan visa er :)